Rene Verhaal doneert € 800,-

Rene Verhaal:

" Een aantal maanden geleden is bij ons het idee geboren om onze verjaardagen eens op een andere manier te vieren. Een barbecue voor vrienden en familie, met aan hun de vraag om i.p.v een kado een bedrag te doneren aan stichting jayden.

Daar heeft iedereen enthousiast gehoor aan gegeven. Afgelopen zondag was het zover! Wat een fantastische zomerse dag.Iedereen genoot van de barbecue, elkaars gezelschap en het mooie weer.Tussen de bedrijven door hebben we ook nog leuke prijzen verloot en zo ontstond er een fantastisch bedrag.

Met elkaar hebben we geweldige uurtjes gehad en daardoor voelde we des te meer hoe bijzonder het is om dit alles in goede gezondheid met elkaar te mogen beleven. Hierdoor konden we een bedrag van € 800 aan stichting jayden overmaken."

Rene, bedankt voor deze mooie donatie