25 januari 2017 Benefietdiner Moy Fa Axel

BENEFIETAVOND STICHTING JAYDEN
op woensdag 25 januari, aanvang 18.30 uur

MoyFa logo

De Stichting Jayden zet zich in voor kinderen met neuroblastoomkanker (tumor van het zenuwstelsel) en streeft zowel naar een verbetering van de kwaliteitsbehandeling als naar een grotere genezingskans. Om dit doel financieel te helpen ondersteunen organiseert Moy Fa, op verzoek van Angelique de Block (vrijwilligster van Stichting Jayden), een Benefietavond.

Wanneer ook u de Stichting Jayden een warm hart toedraagt nodigen wij u heel graag uit voor woensdag 25 januari a.s. De all-in prijs voor het buffet is € 39,95 (inclusief aperitief & hapjes bij ontvangst, water -bruisend en plat op tafel- en 2 glazen wijn, bier of fris). Overige consumpties d.m.v. Moy Fa drankenbonnen t.w.v. € 2,00 per stuk.

De helft van de opbrengst van de avond wordt gedoneerd aan het goede doel.

U kunt via de website van Moy Fa reserveren.

BEKIJK MENU EN RESERVEER HIER

img_1430

Het persoonlijke verhaal van Angelique de Blok, vrijwilligster van Stichting Jayden.

Beste gasten van Moy Fa,

Naast mijn werk als voedingsassistente in Ziekenhuis de Honte ben ik sinds enkele jaren vrijwilliger voor de Stichting Jayden in Zeeuws-Vlaanderen en af en toe help ik mee aan evenementen in Goes. Mijn inzet werd geïnitieerd door de Zeeuwse band Racoon, die ambassadeur is voor de Stichting Jayden. Als een echte fan ga ik met regelmaat naar hun optredens en iedere keer voordat Don’t give up the fight wordt gespeeld, komt het verhaal over neuroblastoom kinderkanker. Vreselijk!

Na thuiskomst heb ik de site van Stichting bekeken en het verhaal gelezen over Jayden, over zijn familie en over de strijd die hij helaas niet heeft kunnen winnen.

Voor deze Stichting wilde ik me inzetten en zo begon ik op kleine schaal met een high-tea, een saladelunch, met de verkoop van verse soep en een garagesale, maar ik wilde meer doen. Er volgde in 2015, terwijl ik nog nooit iets georganiseerd had, een Benefietavond in de Vlaschaard te Koewacht. Met volop medewerking van: ondernemers uit de buurt, bandjes die belangeloos optraden, een masseuse en enveloppen altijd prijs werd dit een geslaagde avond! Daarbij een heuse veiling, met gesigneerde spullen van Racoon en andere BN-ers, een speciaal gemaakt poppenhuis en nog veel meer.

2017 wordt ook een uitdagend jaar, want op 8 april is er alweer een Benefietavond in de Vlaschaard.  Ook de lunches en high-tea gaan, gecombineerd met een bingo voor groot en klein,  gewoon door.

Meer informatie vindt u op mijn facebookpagina

Zo ben ik nu enorm blij dat Akuen en Mary Liu de Stichting Jayden willen steunen, zowel door de medeorganisatie van de Benefietavond op woensdag 25 januari a.s. als door de sponsoring, want de helft van de opbrengst gaat namelijk naar de Stichting Jayden. Geweldig!!

Hopelijk zien we ook u die avond bij Moy Fa… in gezelschap en gezelligheid aan een sfeervol diner.

Met vriendelijke groeten.