Racoon and Friends for Jayden brengt € 71.000,- op

racoonandfriends2016

Het spetterende concert van Racoon & Friends for Jayden van afgelopen 22 mei heeft maar liefst 71,000 euro opgebracht voor Stichting Jayden. Deze opbrengst is van de zowel de kaartverkoop en drankomzet van de tapwagens op de Grote Markt.

Iedereen die hier zijn bijdrage aan heeft geleverd enorm bedankt!
Met een speciale dank natuurlijk aan Racoon voor het wederom organiseren van dit geweldige evenement voor Stichting Jayden.

Stichting Jayden mocht ook onlangs weer een mooie volle collecte bus in ontvangst nemen welke bij optredens van Racoon wordt neergezet. Dankzij Racoon en het publiek mag bovenop de € 71.000,- van het concert nog eens € 1160,12 uit de collecte bussen naar onderzoek!