Derde obstacle run levert 8215 euro op voor Stichting Jayden

Bron: Omroep Zeeland

datum: 03-09-2016

ZOR2016

GOES - Ze werden beschoten met paintball kogels, worstelden door de modder, staken talloze sloten over en kwamen onderweg zelfs de ME tegen die de doorgang probeerde te blokkeren. De deelnemers aan de derde obstacle run in Goes kregen het zwaar te verduren zaterdag, al kon dat de pret niet drukken.

Opbrengst 
De opbrengst van 8215 euro van de Zeeuwse obstacle run gaat naar Stichting Jayden. Deelnemers betaalden 30 of 35 euro om deel te nemen. In totaal waren er 250 deelnemers, van jong tot oud. 

Stichting Jayden 
De stichting zet zich in om geld in te zamelen voor onderzoek naar neuroblastoom kinderkanker en organiseert daarom meerdere evenementen per jaar. Denk bijvoorbeeld aan Racoon & Friend for Jayden, een spinningsmarathon en de Zeeuwse obstacle run. 

Op de proef 

Bij een Obstacle Run wordt hardlopen gecombineerd met obstakels om de fysieke en mentale gesteldheid op de proef te stellen. Deelnemers konden kiezen uit een ronde van acht of twaalf kilometer in de omgeving van de Goese polder en het Goese meer. 

Op tv 

Kijk maandagavond naar een uitgebreide sfeerimpressie van de Zeeuwse obstacle run in het programma 'Evenement van de Week'

Nightrun 2019

Onderzoeksnieuws Villa Joep

facebook Twitter