Zeeland Seaports doneert € 500,-

Zeeland Seaports Vopak

Op dinsdag 19 juli 2016 heeft de formele uitreiking plaatsgevonden van de cheque die Zeeland Seaports heeft geschonken aan Vopak voor haar 400-jarig bestaan.

Vopak Terminal Vlissingen B.V. heeft aangegeven aan Zeeland Seaports dat zij geen kado wilde ontvangen, maar dat zij het op prijs stelt dat een bijdrage aan het goede doel Stichting Jayden, waar Vopak Terminal Vlissingen donateur van is, gedaan wordt.

Van Zeeland Seaports waren de heren Jan Lagasse (CEO Zeeland Seaports), Francesco Faes (directie Zeeland Seaports), Ian ter Haar (Managing Director Vopak Terminal Vlissingen) aanwezig. Namens Stichting Jayden was Marco Bogaards aanwezig om de cheque in ontvangst te nemen.