Rudi Jonkman loopt Pelgrimstocht

Rudi Jonkman loopt pelgrimstocht met als doel meer donateurs te werven voor Stichting Jayden. Vecht u met hem mee ?

Wij wensen Rudi heel veel succes met deze prachtige uitdaging!

jonkman

Hieronder het verhaal en de motivatie van Rudi:

Deze zomer ga ik mijn droom verwezenlijken.
Ik ga met de paarden van Fransiscus (te voet) naar de bedevaartsplaats Santiago de Compostela.
De voettocht neemt drie maanden in beslag juli, augustus en september en heeft een lengte van ongeveer 2500 kilometer.
De start is vanaf mijn huis in Middelburg naar de Sint Jacobskerk in Vlissingen om de eerste stempel te halen voor in mijn pelgrimspaspoort.
Vervolgens loop ik naar Brugge, Doornik, Reims, Never, Limoges, San Sebastian, Gijon om uiteindelijk aan te komen bij de kathedraal van Sint Jacob in Santiago de Compostela.

Er zijn vele voettochten aan vooraf gegaan waarbij ik veel heb geleerd, genoten en de goedheid heb ervaren waardoor ik anders in het leven ben gaan staan.

Ik zou aan deze pelgrimstocht graag een goed doel willen verbinden.
In 2008 kregen wij op het werk bij de politie Zeeland te horen dat het zoontje van een collega ernstig ziek was. We werden regelmatig op de hoogte gehouden van het behandelproces. Helaas kregen we te horen dat in oktober 2009 de jongen was overleden aan de ziekte neuroblastoom kinderkanker. Jayden was pas 2 jaar en 11 maanden oud.
Na zijn overlijden richtten zijn ouders Rob en Jolanda Faase de stichting JAYDEN op om geld in te zamelen voor onderzoek.

Mijn vraag is of jullie medestrijder willen worden in de strijd tegen neuroblastoom kinderkanker. Dit kan door donateur te worden (eenmalig of vaste donatie)http://www.stichtingjayden.nl/vecht-mee-/16-donatieformulier

In de tweede week van oktober ben ik terug en zal dan onder de donateurs en volgers een aantal prijzen verloten.Waaronder een diner/lunch voor 2 personen bij het Sintjacobscafe Vlissingen.