€ 1.019.797,

Goes, 10 december 2015

Betreft: Donatie Stichting Make-a-Wlshen Stichting Jayden

Geachte relatie,

Op de drempel van het nieuwe jaar danken wij u hartelijk voor het in ons gestelde vertrouwen en de prettige samenwerking. Graag wensen wij u sfeervolle kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar waarin wij hopen u nog vaak van dienst te mogen zijn.

Traditioneel worden er in de decembermaand vaak attenties als dank voor een prettige samenwerking weggegeven, echter kiezen wij voor een andere invulling.

Namens BaarendsAutoschade Holding, Autoschadeteam Baarends, Autoschadeteam Roosendaal, Autoschadeteam Goeree-Overflakkee, Autoschadeteam Kort, Autoschadeteam Touw en Autoschadeteam Steketee doneren we een bedrag aan Stichting Make-a-Wish en Stichting Jayden.
Stichting Jayden streeft naar verhoging van de genezingskans van neuroblastoom kinderkanker. Stichting Make-a-Wish zet zich in om de liefste wens van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte in vervulling te laten gaan. We hopen dat onze donaties hierin kunnen bijdragen.

Mocht u zelf een donatie willen richten aan Stichting Jayden of Stichting Make-a-Wlsh kan dit via www.stichtingjayden.nl en www.makeawishnederland.org.

Met vriendelijke groet,
Directie en medewerkers