€ 1.019.359,

Zeeuwse Obstacle Run wederom een succes

Op zaterdag 05 september 2015 was de tweede editie van de Zeeuwse Obstacle Run.

Dit was een soort 'wet edition' want door de regen in de voorgaande periode was het parcours op veel plekken behoorlijk nat! Ondanks het slechte weer zijn er 's ochtends ook nog 35 kinderen tijdens de kidsrun van start gegaan, wat een bikkels! 's Middags was er voor de deelnemers vrijwel geen neerslag. Als organisatie horen we gelukkig veel positieve geluiden, we hebben echter ook weer een aantal verbeterpunten die we volgend jaar weer zullen aanpakken.

De Zeeuwse Obstacle Run zou niet mogelijk zijn door alle sponsoren, vrijwilligers en natuurlijk de deelnemers. Dit jaar hebben we een mooi bedrag van 7355 euro mogen inzamelen.

Zeeuwse Obstacle Run