€ 1.019.797,

€ 2059,91 dankzij benefietavond in Koewacht

Benefietavond SJ
Angelique de Block, vrijwilligster van Stichting Jayden, uit Koewacht organiseerde een grootse benefietavond in de Vlasschaard in Koewacht.
Na maanden voorbereiding werd het een succesvolle gezellige avond.

Deze benefietavond stond in het teken van Stichting Jayden en met behulp van familie, vrienden en bekenden was deze avond een feestje voor de bezoekers en vrijwilligers.

Er waren diverse kraampjes, een loterij, een veiling, een dartwedstrijd en nog veel meer om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting Jayden. Onder het genot van een hapje en drankje konden de bezoekers genieten van de muzikale acts van Sjores Ambras, Maikel Harte en Paul de Ryke and friends.

Na deze avond mocht Stichting Jayden een fantastisch bedrag van € 2059,91 in ontvangst nemen.

Angelique, alle vrijwilligers en iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van deze avond, ontzettend bedankt!

angelique de block

Zeeuwse Obstacle Run