€ 1.019.797,

Deze maand2042

€ 2888,02 dankzij kerstfair Kloetinge

kerstfair
Ook dit jaar organiseerde het kerstfairteam werdom een kerstfair op 12 en 13 december in Kloetinge.

Het waren 2 gezellig drukke dagen en aan het eind van de kerstfair werden er 3 mooie cheque's overhandigd.
Eveline Rop mocht namens trimclub Van Der Have een cheque van € 400,- overhandigen. Marijke Kouwer overhandigde een cheque van de babbelaar verkoop 2014 van in totaal  € 700,- en als klap op de vuurpijl overhandigde Gillis Kouwer namens het hele kerstfairteam een mooi bedrag van € 2888,02

Stichting Jayden wil alle sponsoren, alle bezoekers, Regio Tuin Idee Kloetinge en het gehele kerstfairteam ontzettend bedanken voor hun inzet en bijdrage.

cheque kerstfair

Zeeuwse Obstacle Run