€ 1.019.797,

Deze maand2044

Ook dit jaar steunt Handelstunter Stichting Jayden tijdens de vuurwerkverkoop!

Vuurwerk slide tbv vuurwerkplanet

Handelstunter uit Goes heeft dit jaar een nieuwe aktie bedacht voor Stichting Jayden tijdens de vuurwerkverkoop.

Voor iedere klant maakt Handelstunter geld over aan Stichting Jayden. Dus voor een ieder die toch al vuurwerk koopt, doe dit bij Handelstunter, ze hebben hele mooie aanbiedingen, maar daarbij steunen zo ook nog eens het goede doel.

Doe uw bestelling op www.handelstunter.nl of www.vuurwerkhandelgoes.nl en maak ook nog eens gebruik van het gratis vuurwerk, en de extra voordelen van bestellen in de voorverkoop. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in hun vuurwerkshowroom aan de Westhavendijk 11 in Goes.

Hoe meer klanten, hoe meer geld er naar Stichting Jayden gaat!

handelstunter logo

Zeeuwse Obstacle Run