€ 1.019.797,

Opbrengt online vlooienmarkt voor Stichting Jayden overgemaakt!

Bron: Fleas

fleasFleas

Tot en met 12 november kon iedereen spulletjes verkopen voor Stichting Jayden op www.fleas.nl. De eerste kleedjes (zo worden de foto's genoemd) vol met tweedehands spulletjes werden al snel geplaatst. Het aanbod was goed, het aantal bezoekers nog veel beter. Want de meeste spulletjes waren al snel verkocht. Lang niet meer gebruikte vazen, boeken, speelgoed en fietsjes bleken zo ineens nog van grote waarde, want een deel van de opbrengst van de verkochte spulletjes werd gedoneerd aan de stichting.

Stichting Jayden heeft inmiddels de volledige opbrengst van de online vlooienmarkt in ontvangst mogen nemen.

Zeeuwse Obstacle Run