€ 1.019.797,

Deze maand2044

Racoon & Friends for Jayden levert 60.000 euro op.

Bron: Omroep Zeeland

datum: 18-06-2014

GOES - Het benefietconcert Racoon & Friends heeft 60.000 euro opgeleverd voor de stichting Jayden. Dat is ruim twintigduizend euro meer dan het vorige benefietconcert opbracht. Stichting Jayden zet zich in voor onderzoek naar neuroblastoom, een zeldzame vorm van kinderkanker.

Concert
Het concert op de Grote Markt in Goes, drie weken geleden, werd door zo'n 7500 mensen bezocht. Het was het tweede benefietconcert van Racoon & Friends. Naast Racoon traden ook Guus Meeuwis, Nielson, en de Zeeuwse band Steady New Sonds op.

Opbrengst
Dat de opbrengst van het benefietconcert nu aanzienlijk hoger is, heeft onder meer te maken met het feit dat er duizend kaarten meer de verkoop zijn ingegaan dan twee jaar geleden. Daarnaast waren er meer sponsoren en verliep door het goede weer de drankverkoop op de Grote Markt erg goed.

Vervolg
Of er een derde editie komt is op dit moment nog niet duidelijk. Dit heeft met allerlei factoren te maken. Het is een grote organisatie en volgens Racoon ben je ook afhankelijk van de medewerking van collega's. Iedereen werkt namelijk belangeloos mee.

Zeeuwse Obstacle Run