Bijzondere gift Diva Dietvorst

mara

foto: Inge Berken

Op 8 oktober 2013 kregen wij het droevige bericht dat Mara (Diva) Dietvorst aan neuroblastoom was overleden.
Na 1,5 jaar gevochten te hebben mocht ook Mara deze oneerlijke strijd niet winnen.

In maart 2012 werd bij Mara neuroblastoom fase 4 ontdekt. Na een intensieve behandeling in Nederland kwam Mara in aanmerking voor een behandeling in Philadelphia, Amerika.
Om deze behandeling van ongeveer zes maanden en alle bijkomende kosten te helpen financieren, hebben de ouders van Mara Stichting Diva Dietvorst in het leven geroepen.
Helaas mocht de behandeling niet baten en keerde de neuroblastoom terug met als gevolg het overlijden van Mara.

De overgebleven fondsen zullen volgens de doelstelling van stichting Diva Dietvorst geleidelijk naar verwante doelen gaan. Stichting Jayden mocht een bedrag van € 5000,- in ontvangst nemen waarvoor wij de Stichting Diva Dietvorst dankbaar zijn.

De website www.divadietvorst.nl zal zo lang mogelijk online worden gehouden als eerbetoon aan Mara en als statement over waarom onderzoek naar genezing zo noodzakelijk is!

Nightrun 2019