VC Vlissingen krijgt Stichting Jayden op shirt.

vcvlissingenlogo

Stichting Jayden is komend seizoen de nieuwe shirtsponsor van voetbalvereniging VC Vlissingen. Beide partijen hebben dinsdagavond een contract voor één jaar ondertekend.

De zondageersteklasser en Stichting Jayden hebben de intentie om langer met elkaar samen te werken. Stichting Jayden zet zich in voor een verhoging van de genezingskans van neuroblastoom kinderkanker.

Maatschappelijk
Jayden is een maatschappelijke sponsor van VC Vlissingen. Dat houdt in dat de stichting zelf geen geld hoeft bij te dragen.