Opening Eetcafe Club Casco € 667,50

Op 15 maart 2013 vond de opening plaats van Eetcafe Club Casco.
De opening was voor genodigden en in plaats van een cadeau's werd er een donatie voor Stichting Jayden gevraagd.

Stichting Jayden mocht onlangs een mooie donatie van € 667,50 ontvangen.
Eetcafe Club Casco, bedankt!

clubcasco

Het Eetcafé is gesitueerd in het appartementencomplex "Residence de Weumelinghe." Door de perfecte ligging met de Oosterschelde met het strand voor de deur, gelegen aan de doorgaande route richting de Kattendijksedijk welbekend bij vele duikers, fietsers, wandelaars en wielerfanaten.

Genieten van een lunch, een diner, een vers gezette kop koffie, een drankje maar ook het houden van uw receptie, verjaardag, bruiloft of ander feest. Het kan allemaal in Eetcafé Club Casco. Wij maken alles naar uw wens.

Binnen is het interieur opgebouwd uit moderne strakke materialen in combinatie met de ruwe bouwmaterialen. Door de toepassing van sfeerverlichting is de sfeer en uitstraling van het interieur aan te passen aan elke gelegenheid.

Eetcafé Club Casco is een locatie voor jong en oud. In een stijlvolle en trendy gelegenheid, waar afhankelijk van de tijd we de mogelijkheden van een eetcafé en een café met elkaar combineren. Tijdens de zomer maanden is het niet alleen binnen te doen maar ook buiten op ons riante zonneterras.

Nightrun 2019