Doet u ook mee met de mountainbike Beach Challenge Zeeland?

logo_beach_challenge

Op zondag 17 maart organiseren Stichting Pim en Stichting Jayden de MTB Beach Challenge.

Deze MTB Beach Challenge (toertocht) wordt voor de eerste keer gehouden en is qua afstand uniek in Zeeland.

Ervaren maar ook minder ervaren mountainbikers mogen deze mooie Challenge niet missen. De Challenge zal u, via dijken, duinen en stranden, langs de Zeeuwse kust voeren. De gehele route is uitgepijld, 80% is off-road en maarliefst 65 kilometer lang!

Vooraf en tijdens de Beach Challenge is er een bevooradingspost waar u diverse versnaperingen kunt verkrijgen. Roompot stelt douche/kleed ruimtes en  afspuitmogelijken voor de mountainbike beschikbaar.

Wanneer: zondag 17 maart 2013

Waar: Start- en Finishplaats is Roompot Beach Resort, Mariapolderseweg 1, 4493 PH Kamperland (Parkeerplaats zwembad)

Hoelaat: Vanaf 08.30 uur bent u van harte welkom! Er is gelegenheid te starten tussen 09.30 uur en 10.00 uur

Inschrijven: Inschrijven kan via de website www.ikdoegraagmee.nl en kost € 15,- Wilt u direct inschrijven klik dan HIER