Muis en Leeuw voor Jayden

Bron: de Bevelander

datum 6 september 2011

GOES - Kinderen staan centraal op zondagmiddag 18 september in Theater de Mythe in Goes. Er zijn dan allerlei leuke dingen te doen en Muis en Leeuw geven er een voorstelling. De opbrengst is voor Stichting Jayden.

Zie is er die dag een echte ballonnenclown en is er voor de jeugd popcorn, fristi, cola en enkele verrassingen. Muis en Leeuw, ambassadeurs van Stichting Jayden, spelen een speciaal voor Stichting Jayden verzonnen voorstelling in de grote zaal. Het wordt een vrolijk liedjesprogramma dat een beetje lijkt op De Muzikale Dierenexpress. Maar wie die voorstelling al heeft gezien, krijgt toch iets compleet nieuws voorgeschoteld. Kinderen kunnen na de voorstelling met de twee op de foto.
De hele opbrengst van die middag gaat naar Stichting Jayden. Deze Goese stichting vecht tegen neuroblastoom kinderkanker.

Nightrun 2019