Goese Lyceum houdt 24-uursfestival voor goede doelen

Zaterdag 23 april 2011B

Bron: PZC GOES

Het Goese Lyceum houdt van donderdag 28 op vrijdag 29 april onder de noemer 'De 24 uur van het Goese' een festival van een etmaal voor drie goede doelen. Tijdens het evenement is er een discoshow van Radio 538, een Glazen Huis-constructie met waterdrinkers die 24 uur spinnen en een kunstwerk schilderen, een panna-toernooi en een slotfeest met onder ander Nino en Priester.

Op donderdagmiddag/avond wordt er in de school voor de buurtbewoners een filmfestival met een fototentoonstelling gepresenteerd. De foto's tonen de geschiedenis van de wijk en worden aangeleverd door verschillende mensen. Ook is het stadsarchief geraadpleegd. Drie goede doelen staan centraal tijdens dit 24-uurs festival; stichting Jayden, stichting KIKA en stichting Benares-schoolfonds voor straatkinderen. Ruim honderd leerlingen hebben afwijkende lessen verzonnen,er wordt een pannenkoek-eetwedstrijd voor leraren gehouden en 12 jongeren gaan 24 uur non-stop sporten.

Nightrun 2019