Rondsnuffelen in vernieuwde dierenkliniek Yerseke

Dinsdag 22 maart 2011

Bron: PZC

Door: Esther Minnaard

 

YERSEKE - Na een hoognodige verbouwing heropent dierenarts Miranda Rovers-Berrevoets zaterdag 26 maart haar Dierenkliniek in Yerseke.

Het interieur dateerde uit 1987 en bood te weinig ruimte. Rovers behandelt gezelschapsdieren. Op de traditionele medische manier, maar ook op homeopathische wijze. "Al die middeltjes stonden op planken in de behandelkamer. Nu hebben we daar kasten voor gecreëerd. De wachtruimte en de operatiekamer hebben we ook verbouwd. De hele kliniek oogt weer nieuw en steriel," vertelt eigenaresse Rovers.

Samen met collega-dierenarts Yvette Boonman heeft Rovers de beschikking over moderne apparatuur. Bloedonderzoek, röntgenscans en opereren, het is allemaal mogelijk.

Achterin de kliniek is een ruimte waar huisdieren kunnen verblijven. "Ik neem uit voorzorg best wel snel dieren op. Dan kan ik ze uitvoerig observeren. Zorg met aandacht is het credo van Dierenkliniek Yerseke."

Tijdens de heropening kunnen mensen binnenkijken. Er is een foto-expositie en voor de kinderen hebben we een speurtocht uitgestippeld. "We hebben sponsorprijzen die we kunnen uitreiken. De opbrengst daarvan gaat naar stichting Jayden. Die zet zich in voor kinderen met kanker."

Nightrun 2019

Onderzoeksnieuws Villa Joep

facebook Twitter