Geldteller

  Huidige stand:
  € 922.792
,-

Single van Racoon voor Stichting Jayden

Don't Give Up The Fight" is een single van Racoon.
Alle opbrengsten gaan naar Stichting Jayden en de strijd tegen neuroblastoom kinderkanker.
Koop hem digitaal via iTunes

Bezoekersteller

Vandaag5
Gisteren40
Deze week308
Deze maand1222
Totaal619195

Stichting Jayden is een ANBI

        anbi_logo_2

 - Voorwaarden ANBI

Kerststukken voor Stichting Jayden € 1700,-

KErsstukken2017 1

 

Naast de € 1700,- die Stichting Jayden voor de kerststukken in ontvangst mocht nemen overhandigde Marijke, en haar moeder Hannie ook nog eens € 180,- euro afkomstig van de verkoop van  Zeeuwse babbelaars.

Marijke, Hannie, vrijwilligers en natuurlijk de kopers van de kerststukken, ontzettend bedankt weer voor deze mooie donatie!

Zeeland 96 Schenkt € 3500,- aan Stichting Jayden

Zeeland96duiven

 

Postduivenvereniging Zeeland 96 heeft op 6 en 7 oktober jonge postduiven per opbod verkocht.

De opbrengst hiervan is op 18 november overhandigd tijdens de manifestatie in de Jeughoeve te 's-Heerenhoek.

 Zowel Stichting Jayden, Stichting Bas en Stichting Vakantiehuis Thuredrith mochten ieder een ontzettend mooie cheque van € 3500,- in ontvangst nemen.

Zeeland 96, ontzettend bedankt voor deze schitterende donatie!

 

Kerststukken voor Stichting Jayden

kerstukkenverkoop

Op 7 december staat het kerstfair team weer klaar om de mooiste kerststukken te verkopen voor Stichting Jayden.

Voordat het zover is zal het kerstfairteam dagen van voorbereidingen treffen om op 7 december een ontzettend gezellige verkoop te organiseren.

Heeft u zin om als vrijwilliger mee te helpen? Bent u creatief en maakt u graag kerststukjes of kunt u juist leuk decoreren of kransen maken? Iedereen is welkom! Er is altijd wel iets te doen wat u kunt. U kunt zich opgeven bij: Marijke van Iwaarden 06-46373906. Met ieder uurtje hulp zijn we al blij.

Werk/Knusteldagen en tijden: (Noordeinde 5 in Kloetinge)
11-11 Zaterdag 10:00-16:00 uur
25-11 Zaterdag 10:00-16:00 uur
30-11 Donderdag 13:00-17:00 uur
01-12 Vrijdag 09:00-17:00 uur
02-12 Zaterdag 09:00-17:00 uur
04-12 Maandag 09:00-17:00 uur
05-12 Dinsdag 09:00-14:00 uur
06-12 Woensdag 09:00-17:00 uur
07-12 Donderdag 09:00-20:30 uur (Vanaf 13:00 uur verkoop in de schuur van de kerststukkern en kerstdecoratie)

Hoop tot ziens. En voor koffie en thee wordt gezorgd

Bingo!!!

bingoangelique

 

Angelique de Block, fanatieke vrijwilligster, organiseert diverse evenementen met als goed doel Stichting Jayden.

Na een succesvolle benefietavond, een Italiaanse middag, een kraamverkoop in ziekenhuis de Hondte, was het 28 oktober tijd voor een Bingo in Koewacht.

Ook deze Bingo was weer tot in de puntjes georganiseerd en na een gezellige avond mocht Angelique € 959,10 overhandigen aan Stichting Jayden.

Angelique bedank!

 

 

Dikke cheques postduivenvereniging voor Jayden en de Mikke

duiven

Bron: PZC

 

MIDDELBURG - Postduivenvereniging Zeelandia uit Middelburg vierde zaterdag de opheffing van de vereniging met twee afscheidscadeaus: de clubkas werd geschonken aan twee goede doelen. 

Stichting Jayden, voor kinderen met neuroblastoomkanker, en vogel- en egelopvang De Mikke in Middelburg kregen elk een cheque van 14.000 euro. De postduivenvereniging is gestopt om terugloop in het ledental.

 

Nightrun Goes 2017 € 19.680,-

nightrunlinda2017

 

Met 1000 deelnemers, ruim 70 vrijwilligers en talloze sponsoren heeft de editie van 2017 € 19.680,- opgebracht voor onderzoek!

Iedereen die zijn streentje heeft bijgedragen voor dit geweldige bedrag, BEDANKT!

 NH1816

 

 

Deelnemers Obstacle Run in Goes halen kleine 10.000 euro op in strijd tegen kinderkanker

Datum: 02-09-2017

Bron: PZC

 obstacle2017

GOES - De deelnemers aan de vierde Zeeuwse Obstacle Run in Goes hebben zaterdag bijna 10.000 euro opgebracht voor Stichting Jayden. Het geld is bestemd voor onderzoek naar neuroblastoom kinderkanker.

 

In totaal 350 deelnemers, honderd meer dan vorig jaar, legden al hardlopend een parcours van 8 of 12 kilometer af dat vol obstakels lag. Het vergde klimmen en klauteren over onder meer autowrakken en een nat pak was onvermijdelijk. 

Het startschot werd gegeven door René Verhulst, voor wie het zijn allerlaatste officiële handeling als burgemeester van Goes was. Wel blijft hij ook in zijn nieuwe functie als burgemeester van Ede ambassadeur voor Stichting Jayden. 

De deelnemers kregen vooraf een intensieve warming-up, nodig om blessures te voorkomen. Volgens directeur Marco Bobeldijk van mede-organisator Fitland is deze editie extra naar de veiligheid gekeken naar aanleiding van een dodelijk ongeluk tijdens een soortgelijk evenement in Venlo afgelopen juni. Dat gebeurde op een metershoge glijbaan, die in de haven stond. 

Lekker vies worden

,,We hebben onze mensen extra geïnstrueerd", aldus Bobeldijk.  Een glijbaan ontbrak in het Goese parcours, maar deelnemers moesten in de stadshaven wel via een touwladder in een bak die boven het water bungelde klimmen en daar vervolgens weer uitspringen om naar de kademuur te zwemmen. ,,Saai is het niet", zeiden de zussen Tamara en Kim de Ridder, die respectievelijk voor de derde en tweede keer meededen, vooraf al. ,,Lekker vies worden, lekker buiten, het geeft een kick", motiveert Tamara haar deelname. Haar zus kreeg de smaak te pakken nadat ze vorig jaar de plek innam van een zieke collega. ,,Het was zo leuk." Maar het goede doel staat voor beiden voorop, want hun kansen om hoog te eindigen schatten ze niet hoog in. ,,De eerste tien? Eerder de laatste tien", lachen ze.

Dat het evenement elke editie meer deelnemers trekt, komt volgens Bobeldijk doordat het uniek is in Zeeland. ,,We krijgen meer naamsbekendheid en het is gewoon fun."

Bij de 12 kilometer voor mannen eindigde Willem Vermazen op de eerste plaats, bij de vrouwen Evi Gubbels en bij de duo's Kris en Coen Huntink. Bij de 8 kilometer was Dennis Plessius de snelste man, Lydia Kleinjan de beste vrouw en Remco Bruinsma met Frans van de Linden het snelste duo. 

Doorbraak in onderzoek mede dankzij Stichting Jayden

image003

Mede dankzij de financiële steun van Stichting Jayden hebben onderzoekers in Amsterdam een ontdekking gedaan die belangrijk kan zijn voor de behandeling van neuroblastoom kinderkanker.
 

De Neuroblastoom Research Group van het AMC publiceert binnenkort een artikel in het gerenommeerde tijdschrift Nature Genetics. Hierin beschrijven zij dat neuroblastoom niet uit één, maar uit twee celtypen bestaat. De ontdekking is mogelijk baanbrekend voor zowel het neuroblastoom onderzoek als voor de therapeutische toepassing.

Het eerste celtype was jarenlang bekend als neuroblastoomcel. Het nieuw ontdekte celtype, dat tot nu toe onbekend en op scans niet zichtbaar was, is een veel primitievere cel die resistent is tegen chemotherapie. Ook dit nieuwe celtype bevat ‘master-regelsystemen’ die bepalen welke identiteit de cel aanneemt.

 

Wereldwijd

De publicatie heeft grote interesse gewekt bij neuroblastoom-onderzoekers in de hele wereld. “Er is een aantal veelbelovende samenwerkingen met hen aangegaan om het klinische belang zo snel mogelijk verder te onderzoeken. Al met al is dit een fantastische mijlpaal”, zegt prof. dr. Rogier Versteeg van het AMC.

 

Ondersteuning

Het onderzoek zou volgens de wetenschappers niet mogelijk zijn geweest zonder de jarenlange financiële ondersteuning van Villa Joep waarmee de Goese Stichting Jayden samenwerkt. Stichting Jayden droeg 60.000 euro bij aan dit onderzoek.

Stichting Jayden zamelt geld in door het organiseren van (sportieve) evenementen in Goes en omgeving. Zo staan voor dit jaar nog de Zeeuwse Obstaclerun op 2 september en de Nightrun in Goes op 27 oktober. Ook heeft de band Racoon als ambassadeur veel geld bij elkaar gebracht met hun Racoon and Friends-concerten op de Grote Markt in Goes. 

 

Vrijwilligers

De afgelopen jaren is in Goes in totaal bijna 860.000 euro ingezameld voor het gevecht tegen neuroblastoom kinderkanker. Stichting Jayden wil de genezingskans voor kinderen met de slopende ziekte verhogen, de kwaliteit van de behandelingen verbeteren, de bijwerkingen verminderen en de pijnbestrijding verhogen.

Stichting Jayden wordt volledig gerund door vrijwilligers en heeft een antistrijkstokbeleid. 

Rene Verhaal doneert € 800,-

Rene Verhaal: 

" Een aantal maanden geleden is bij ons het idee geboren om onze verjaardagen eens op een andere manier te vieren. Een barbecue voor vrienden en familie, met aan hun de vraag om i.p.v een kado een bedrag te doneren aan stichting jayden.

Daar heeft iedereen enthousiast gehoor aan gegeven. Afgelopen zondag was het zover! Wat een fantastische zomerse dag.Iedereen genoot van de barbecue, elkaars gezelschap en het mooie weer.Tussen de bedrijven door hebben we ook nog leuke prijzen verloot en zo ontstond er een fantastisch bedrag.

Met elkaar hebben we geweldige uurtjes gehad en daardoor voelde we des te meer hoe bijzonder het is om dit alles in goede gezondheid met elkaar te mogen beleven. Hierdoor konden we een bedrag van € 800 aan stichting jayden overmaken."

Rene, bedankt voor deze mooie donatie

 

 

Demo "lition" team steunt Stichting Jayden

demolitionteam

 
Demo "lition" team, een groep vrienden welke radiografische grondverzet machine's hebben, verzorgen demo's in Nederland en Belgie. Tijdens deze demo's wordt er aandacht gevraagd voor Stichting Jayden en kan je een tractorrijbewijs halen waarvan 1 euro per rijbewijs naar Stichting Jayden gaat.
 
Tijdens de foute cross in Lopik werd er in totaal € 50,- ingezameld.
Demo "lition" team, bedankt voor jullie initiatief en op naar de volgende demo!

 

demolition team Little miss digger

 

5 juni FC Dauwendaele familiedag

De familiedag van FC Dauwendale zit er weer op.

Ondanks het mooie weer was het een geslaagde dag.

 

Stichting Jayden mocht onlangs € 110,- euro in ontvangst nemen van de verkoop van Voetbalspullen.

FC Dauwendale bedankt!

 

 

 

 

DW FAMILIEDAG 2017 14 5 page 001

Bijna 2400 euro voor Stichting Jayden in Koewacht.

09-04-2017
Bron: pzc
 
KOEWACHT Een paraplu van premier Mark Rutte was het meest opzienbarende item dat zaterdagavond geveild werd tijdens een benefietavond voor Stichting Jayden in Koewacht. De bijeenkomst leverde 2391 op.
 
Stichting Jayden zamelt geld in voor onderzoek naar neuroblastoomkanker bij kinderen. Angelique de Block, organisator van de avond, tikte in centrum De Vlaschaard met de hamer ruim twintig 'kavels' af. Die waren samen goed voor 898 euro. In hetoog springende items waren een grote, ingelijste foto van oud-Feyenoordspeler Jan Boskamp en een paraplu van Mark Rutte. 
 
De Block sprak op het eind zeer tevreden het woord 'dankbaar' uit. Dit is de betekenis van de naam 'Jayden', het jongetje dat de strijd tegen kinderkanker op bijna driejarige leeftijd verloor.  

Beest op je buik steunt Stichting Jayden

beestopjebuik

In 2015 is de website www.beestopjebuik.nl gelanceerd.
Op deze leuke website is het mogelijk om een uitgekozen beest op bijvoorbeeld een slabbetje, rompertje of een t-shirt te laten drukken.
 
Beest op je buik zet zich in voor kinderen die extra aandacht verdienen. 
Onlangs mocht Stichting Jayden € 100,- in ontvangst nemen

Heel veel Zeeuwse babbelaars

 
Marijke Kouwer en Hannie van Iwaarden uit Kloetinge dragen Stichting Jayden al jaren een warm hart toe.
Op diverse vlakken zetten zij zich in voor Stichting Jayden waaronder het bakken en verkopen van echte Zeeuwse babbelaars.
 
Onlangs mocht Stichting Jayden het mooie bedrag van  220,-  van de verkochte babbelaars in ontvangst nemen.
 
Hannie en Marijke, ontzettend bedankt weer voor jullie inzet!

 

Benefietdiner brengt € 1650,- op voor Stichting Jayden

cheque Moy fa

 

Op 25 januari organiseerde Angelique de Block in samenwerking met restaurant Moy Fa in Axel een benefietdiner voor Stichting Jayden.

Met muziek van SOLOF, een veiling en meer informatie over de stichting werd dit een erg geslaagde avond waarbij Stichting Jayden maarliefst  € 1650,- in ontvangst mocht nemen.

Wij willen Angelique, restaurant Moy Fa en alle bezoekers ontzettend bedanken voor het bijdragen aan deze mooie donatie.

 

Stichting Jayden overhandigd recordbedrag aan Villa Joep

Villajoep2017
Villa Joep: "Al meer dan € 850.000 zamelde Stichting Jayden al in voor het onderzoek naar neuroblastoom. We zijn heel dankbaar voor deze "partner in onze strijd"! Afgelopen week ontvingen we weer een prachtige cheque van € 146.250 uit handen van Rob, vader van Jayden, en zijn trotse broer Jaimy"
 
GOES - Stichting Jayden, die geld inzamelt voor de bestrijding van neuroblastoom kinderkanker, heeft in 2016 een recordbedrag binnengehaald. In totaal zamelde de stichting 194.335 euro in.

Daarvan gaat 146.250 euro naar Villa Joep, dat landelijk de onderzoeken naar neuroblastoom kinderkanker coördineert en financiert. De rest van het geld wordt volgens de stichting gereserveerd voor afspraken die al zijn gemaakt met betrekking tot lopen onderzoeken. (jaarverslagen Stichting Jayden)

De Zeeuwse band Racoon, ambassadeur van stichting Jayden, was in 2016 grootverdiener. Met het concert Racoon and Friends op de Grote Markt in Goes in mei en hun collectebussen tijdens andere concerten haalden de Goesenaren 83.200 euro op.

Sportief

Ook in 2017 gaat het gevecht van Stichting Jayden tegen neuroblastoom kinderkanker door. Er staan drie sportieve evenementen op het programma. Op de vrijdag na Hemelvaartsdag vindt voor de achtste keer de spinningmarathon plaats op de Grote Markt in Goes. Op 2 september staat de Zeeuwse Obstaclerun op de agenda en op 27 oktober vindt de vierde editie plaats van de Goese Nightrun.

De inschrijvingen voor alle evenementen zijn open sinds 5 januari. Het inschrijfgeld gaat rechtstreeks naar het onderzoek naar neuroblastoom kinderkanker

25 januari 2017 Benefietdiner Moy Fa Axel

BENEFIETAVOND STICHTING JAYDEN
op woensdag 25 januari, aanvang 18.30 uur

MoyFa logo

De Stichting Jayden zet zich in voor kinderen met neuroblastoomkanker (tumor van het zenuwstelsel) en streeft zowel naar een verbetering van de kwaliteitsbehandeling als naar een grotere genezingskans. Om dit doel financieel te helpen ondersteunen organiseert Moy Fa, op verzoek van Angelique de Block (vrijwilligster van Stichting Jayden), een Benefietavond.

Wanneer ook u de Stichting Jayden een warm hart toedraagt nodigen wij u heel graag uit voor woensdag 25 januari a.s. De all-in prijs voor het buffet is € 39,95 (inclusief aperitief & hapjes bij ontvangst, water -bruisend en plat op tafel- en 2 glazen wijn, bier of fris). Overige consumpties d.m.v. Moy Fa drankenbonnen t.w.v. € 2,00 per stuk.

De helft van de opbrengst van de avond wordt gedoneerd aan het goede doel.

U kunt via de website van Moy Fa reserveren.

BEKIJK MENU EN RESERVEER HIER

img_1430

Het persoonlijke verhaal van Angelique de Blok, vrijwilligster van Stichting Jayden.

Beste gasten van Moy Fa, 

Naast mijn werk als voedingsassistente in Ziekenhuis de Honte ben ik sinds enkele jaren vrijwilliger voor de Stichting Jayden in Zeeuws-Vlaanderen en af en toe help ik mee aan evenementen in Goes. Mijn inzet werd geïnitieerd door de Zeeuwse band Racoon, die ambassadeur is voor de Stichting Jayden. Als een echte fan ga ik met regelmaat naar hun optredens en iedere keer voordat Don’t give up the fight wordt gespeeld, komt het verhaal over neuroblastoom kinderkanker. Vreselijk! 

Na thuiskomst heb ik de site van Stichting bekeken en het verhaal gelezen over Jayden, over zijn familie en over de strijd die hij helaas niet heeft kunnen winnen. 

Voor deze Stichting wilde ik me inzetten en zo begon ik op kleine schaal met een high-tea, een saladelunch, met de verkoop van verse soep en een garagesale, maar ik wilde meer doen. Er volgde in 2015, terwijl ik nog nooit iets georganiseerd had, een Benefietavond in de Vlaschaard te Koewacht. Met volop medewerking van: ondernemers uit de buurt, bandjes die belangeloos optraden, een masseuse en enveloppen altijd prijs werd dit een geslaagde avond! Daarbij een heuse veiling, met gesigneerde spullen van Racoon en andere BN-ers, een speciaal gemaakt poppenhuis en nog veel meer. 

2017 wordt ook een uitdagend jaar, want op 8 april is er alweer een Benefietavond in de Vlaschaard.  Ook de lunches en high-tea gaan, gecombineerd met een bingo voor groot en klein,  gewoon door.

Meer informatie vindt u op mijn facebookpagina

https://www.facebook.com/Angelique-de-Block-voor-Stichting-Jayden-1596942877279707/

Zo ben ik nu enorm blij dat Akuen en Mary Liu de Stichting Jayden willen steunen, zowel door de medeorganisatie van de Benefietavond op woensdag 25 januari a.s. als door de sponsoring, want de helft van de opbrengst gaat namelijk naar de Stichting Jayden. Geweldig!!

Hopelijk zien we ook u die avond bij Moy Fa… in gezelschap en gezelligheid aan een sfeervol diner.

Met vriendelijke groeten.

Paruzzi Classic VW Supplies doneert wederom € 1000,-

paruzzi logo
 
Paruzzi Classic VW Supplies uit Yerseke doneerde net als eind 2015 wederom een prachtige donatie van € 1000,-

Bij de kerst periode worden er volgens traditie aan afnemers presentjes uitgedeeld. Paruzzi Classic VW Supplies wil graag hun budget schenken aan Stichting Jayden waar wij natuurlijk erg blij mee zijn.

Paruzzi bedankt!

100% van alle donaties gaat rechtstreeks naar onderzoek!

Onderzoeksnieuws Villa Joep

facebook Twitter