€ 1.008.299,

17 maart 2019 Lunch mee voor Stichting Jayden

evas passie

Eva en haar partner vechten ook mee tegen neuroblastoomkinderkanker! Haar gezellige restaurant staat deze keer in het middelpunt voor een heerlijke lunchplank incl. kopje koffie of thee. De lunch bestaat o.a. uit een soepje, salade en meer lekkers....Laat je verrassen en geniet deze middag van alles wat er gaat gebeuren.

Deze middag heeft Stefan van Vooren toegezegd belangeloos mee te willen werken voor de muzikale omlijsting. Akoestische gitaar en zang, gezelligheid! Na de lunch blijft u natuurlijk zitten voor een gezellig spel, dit is inbegrepen in de toegangsprijs, waarbij IEDEREEN wat wint!!!

Daarnaast is er nog een leuke tombola voor de liefhebbers.
De lunch met alle extra's incl verrassing voor thuis 22 euro pp.

Opgeven en betaling graag voor 10 maart bij Eva's Passie of bij Angelique de Block voor Stichting Jayden

Zeeuwse Obstacle Run