8 september 2018 Italiaanse middag in Koewacht

Angelique de Block organiseert op 8 september een Italiaanse middag in Koewacht.
Opgeven kan via de facebook pagina "Angelique de Block voor Stichting Jayden"

italiaanse middag

Wil jij deze keer DE Italiaanse middag meemaken, volgens traditie van Fattoria La Vialla....dat kan!!!!

Meerdere gangen , heerlijke wijn... Met pure producten van deze biologische boerderij, producten zoals: wijnen , kazen, sauzen en veel meer.... Wij gaan er zelfs op vakantie om te kijken, te leren , te proeven en vooral genieten van pure producten en recepten. Vorig jaar was een groot succes, al was het midden in de zomer, er waren toch 28 personen die dit mee wilden maken en daarmee stichting Jayden steunden...Nu een maandje later, zodat iedereen die dit mee wilt maken erbij kan zijn!!! Opgeven MET betaling kan voor 3 september, aangezien ik alles alleen klaar maak, heb ik deze tijd echt nodig . Deze all-in middag kost u slechts 29.50 euro. Daarnaast kan u natuurlijk producten bestellen en ook staat de merchandise van stichting Jayden klaar.

Zeeuwse Obstacle Run