2 september 2017 Zeeuwse Obstacle Run 2017

obstaclerun logo

Schrijf je HIER in voor de Zeeuwse Obstaclerun 2017!

Op zaterdag 2 september 2017 organiseert Stichting Jayden in samenwerking met Fitland Goes voor de 4e keer de Zeeuwse Obstaclerun in Goes. De afstanden die gekozen kunnen worden zijn ook dit jaar ongeveer 8 en 12 kilometer.

Voor de kids is er een speciale kidsrun met afstanden van 1 en 2 kilometer.

De start en finish zijn weer in de buurt bij Fitland aan het Geldeloozepad 7 te Goes. Mensen die graag hun grenzen eens willen verleggen kunnen zich inschrijven als individu,  koppel of als team van vier personen.

Iedereen met een beetje basisconditie kan aan de run meedoen, zwemvaardigheid is wel vereist. Het parcours is ook geschikt voor mensen die wat meer ervaring hebben met obstacleruns en die een sportieve prestatie willen neerzetten.

Er zal net als vorig jaar weer tijdswaarneming plaatsvinden.

Deelnemers steunen met hun inschrijfgeld de strijd tegen neuroblastoom kinderkanker. De opbrengst van de Zeeuwse Obstaclerun gaat namelijk rechtstreeks naar Stichting Jayden.

Er zijn veel vrijwilligers actief om deze dag tot een succes te maken.  Heb je ook interesse om vrijwilliger te worden? Geef je dan op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Spinningmarathon 'Biking for Bikkel 2017'