27 oktober 2017 Nightrun Goes

logo nightrun

Stichting Jayden organiseert vrijdag 27 oktober a.s. voor de vierde keer de Nightrun. Na drie succesvolle edities wordt ook de vierde editie weer een spektakel voor deelnemers en publiek. Aan de citytrail by night kunnen hardlopers en wandelaars meedoen.
De opbrengst gaat naar de strijd tegen neuroblastoom kinderkanker.

Het parkoers voert deelnemers door en rondom de historische binnenstad van Goes. De hardlopers kunnen kiezen uit 5 of 10 kilometer. Onderweg stuiten ze van de ene op andere verrassing. Welke houdt de organisatie nog even geheim, maar het is sowieso een onvergetelijke ervaring voor elke deelnemer. Er zijn schitterende lichtprojecties, spannende geluidseffecten en livemuziek van verschillende artiesten.

Natuurlijk besteden we op de route ook andacht aan Halloween en Goes Azie 2017.

Wandelaars en kids

Voor wie geen zin heeft om zich in het zweet te werken, maar wel wil genieten van een speciale historische binnenstad van Goes , is een wandeltocht uitgezet. De wandelaars lopen over hetzelfde parkoers als de hardlopers.

Kinderen onder de 12 jaar kunnen voor 5 euro wandelen of hardlopen maar wel onder begeleiding van een ingeschreven volwassene.

Het inschrijfgeld voor de Nightrun is 15 euro en gaat volledig naar het onderzoek tegen neuroblastoom kinderkanker. De Nightrun start op de Grote markt na een gezamenlijke warming-up. De starttijd wordt later bekend gemaakt.

Er zal geen tijdsregistratie plaatsvinden.

Verdere informatie zal later volgen.

Bezoek ook de facebookpagina van de Nightrun

Bij inschrijving gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

2 september 2017 Zeeuwse Obstacle Run 2017

obstaclerun logo

Schrijf je HIER in voor de Zeeuwse Obstaclerun 2017!

Op zaterdag 2 september 2017 organiseert Stichting Jayden in samenwerking met Fitland Goes voor de 4e keer de Zeeuwse Obstaclerun in Goes. De afstanden die gekozen kunnen worden zijn ook dit jaar ongeveer 8 en 12 kilometer.

Voor de kids is er een speciale kidsrun met afstanden van 1 en 2 kilometer.

De start en finish zijn weer in de buurt bij Fitland aan het Geldeloozepad 7 te Goes. Mensen die graag hun grenzen eens willen verleggen kunnen zich inschrijven als individu,  koppel of als team van vier personen.

Iedereen met een beetje basisconditie kan aan de run meedoen, zwemvaardigheid is wel vereist. Het parcours is ook geschikt voor mensen die wat meer ervaring hebben met obstacleruns en die een sportieve prestatie willen neerzetten.

Er zal net als vorig jaar weer tijdswaarneming plaatsvinden.

Deelnemers steunen met hun inschrijfgeld de strijd tegen neuroblastoom kinderkanker. De opbrengst van de Zeeuwse Obstaclerun gaat namelijk rechtstreeks naar Stichting Jayden.

Er zijn veel vrijwilligers actief om deze dag tot een succes te maken.  Heb je ook interesse om vrijwilliger te worden? Geef je dan op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.