Op vrijdag 13 februari 2009 werd bij Jayden een neuroblastoom tumor in zijn buik ontdekt, met uitzaaiingen in zijn beenmerg en botten. Iedereen kan begrijpen dat op dat moment onze wereld instortte. De maanden die hierop volgden, waren maanden van onzekerheid, soms goede maar vaker slechte berichten. Elke keer weer werd de wereld onder onze voeten vandaan geschopt.

Op 2 oktober 2009 stortte voor de zoveelste keer onze wereld in elkaar. Wij kregen het vreselijke bericht dat onze Jayden was uitbehandeld...
Jayden heeft gevochten om te mogen leven maar kon dit loodzware en oneerlijke gevecht niet winnen.

Op 13 oktober 2009 is onze Jayden overleden.
Jayden werd maar 2 jaar en 11 maanden oud.

Na Jayden zijn overlijden voelen wij dat we iets moeten doen. Wij willen andere kinderen en ouders besparen wat wij hebben meegemaakt. Naast het feit dat Jayden ons zoontje is, is hij ook de grote drijfveer achter de stichting. Door het oprichten van Stichting Jayden leeft onze Jayden voort. Niet alleen in ons hart, maar ook in Stichting Jayden.

Als je je kind verliest, verlies je je toekomst!

Stichting Jayden vecht, in samenwerking met Villa Joep, tegen neuroblastoom kinderkanker en voor efficientere behandeling hiervan. Op deze website vindt u informatie over Stichting Jayden en neuroblastoom kinderkanker. Omdat er veel geld nodig is om onderzoeken te doen, vindt u op de website ook een donatieformulier.

Vecht u mee tegen neuroblastoom kinderkanker?

De naam Jayden betekent 'dankbaar'. Wij zijn u enorm dankbaar voor iedere gift!

Rob en Jolanda Faase, ouders van Jayden

Spinningmarathon 'Biking for Bikkel 2017'